Negotia avd. Telenor

Logget inn på "Min Side"? PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Sigurd Hansen   
mandag 19. april 2010 10:46

Negotia.no har oppgradert til nye websider, samtidig med dette er "Min Side" lansert. Dette er en personlig side for det enkelte medlem der du kan:

  • Oppdatere din adresse og kontaktinformasjon
  • Se hvilke kurs som finnes og melde deg på
  • Få tilgang til de medlemsfordelene som krever innlogging

Anbefaler alle å gå hit og sjekke at deres adresse og kontaktinformasjon er riktig. Dette sikrer både at informasjon kommer riktig frem, og letter arbeidet for de som jobber med medlemsregistret.

 

Facebook

Medlemsfordeler

Hvorfor bli medlem?

Fri juridisk bistand - kvalifisert rådgivning - personlig oppfølging - omfattende skoleringstilbud - gunstig forsikrings- og banktilbud - medlemsblad - nettjenester m.m.

Avdelinger

Avdeling Telenor er en av 39 avdelinger i Negotia. 27 av dem er geografisk inndelt. De resterende 12 er enten konsernavdelinger eller egne landsomfattende foreninger tilsluttet Negotia.

Negotia

Negotia er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon tilsluttet YS. Forbundet har i dag cirka 18.000 medlemmer på forskjellige virksomheter i privat sektor landet over, og i alle bransjer. Våre medlemmer er for det meste ansatte innen kontorvirksomhet, administrasjon, salg, service, lager og laboratorie (tekniske funksjonærer) - og ikke minst innen IKT-bransjen.
Navnet vårt - NEGOTIA - er nytt fra 2006. Det assosierer forhandlinger, det å finne løsninger, noe som er selve kjernen i den virksomheten vi driver.